Bizim Ev'in Güncesi

Necmi Mürsel Metin

Daisypath Happy Birthday tickers

Hatice Nur Metin

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

29 Mart 2010 Pazartesi

Haftasonları Özeti

İlki geçtiğimiz cumartesi "Canikli,, kardeşlerin süpriziyle gerçekleşti... Şulecim ani aldığı bir kararla dişlerine tel taktırmaya karar vermiş. Ablası Şükriye'yi de alıp önce babamıza sonra yuvamıza uğrayıp süpriz doğaçlama bir gün yaşatmış oldular.
Haftaya cts yine randevusu var, bu kez daha organize işler yapmayı düşünüyoruz,
mesela kalmalı mesela kalabalıklı mesela açık havalı falaan filaaan... :o))
Bu arada biz kızlarla muhabbet ederken oğlucum ablalarının resimlerini çizmiş. Annesi fotolamayı unutmuştu ama oğlum bu anı resimlemiş sağolsun :o)) Pazar Cemil babanın arkadaşlarıyla brunch'ları vardı. Aslında hep beraber katılacaktık, ama biz İst hakkımızı perşembe günü kullanacağımız için ortak gezimizi erteledik. Bizde parkımızda eğleniriz hayalindeydik ancak pazar günü yağışlıydı ve biz yine evde kapalı kaldık :o(
Akşam Cemil babamız geldiği gibi Maxi'ye gidelim harekatı düzenledik. Bi dilin nesi var iki dilin mitingi var durumlarından babamızı ikna edip avm'ye gittik. Önce çocukları fun club'a bırakıp Cemil babayla başbaşa alışverişlerimizi yaptık.

Yeni etkinlik kitaplarımız, "yapıştır tamamla boya!,,
Necmi Mürsel bayılıyor bunlaraa :o))

Bu serinin nerdeyse tüm çeşitlerini tamamladık, ama en favorilerimiz bunlar olacak gibi.. Bir önceki hafta da Malkara'daydık.

Biraz hastalıklı kırgın bir gündü ama "seyahat ediniz ki sıhhat bulasınız,, düsturunu rehber edinip düştük yollara... Babane yumurcakları video'ya alırken ben de onları özel bir kareye aldım :o))
Süper babanneee :o)) sizi çok seviyoruz...

Hiç yorum yok:

Related Posts with Thumbnails